Wie we zijn

Brandveiligheid begint bij ons.

Over ons

Buro-Brandpreventie is opgericht op 1 juli 2010 door Tim van Eijsden. Als adviseur en projectmanager was hij toen al ruim 17 jaar bezig met bouwregelgeving en brandveiligheid. Met zowel een opa, vader als broer bij de Brandweer is brandveiligheid hem met de paplepel ingegoten.

Na zijn studie Bouwkunde heeft hij zich dagelijks beziggehouden met brandpreventie binnen bouwprojecten, eerst bij een groot landelijk ingenieursburo en aansluitend in zijn eigen bouwkundig advies- en projectmanagementburo. Toen hier de crisis in de bouw in 2010 ook goed merkbaar was, heeft hij besloten om brandpreventie als specialisme onder te brengen in een nieuw bedrijf.

Dit is een goede keuze gebleken, want nu werkt Buro-Brandpreventie met een team van circa 15 specialisten aan diverse uitdagende projecten voor spraakmakende opdrachtgevers. Daarnaast staat Buro-Brandpreventie goed aangeschreven bij het bevoegd gezag, zoals Bouw- en Woningtoezicht en de Brandweer, als een deskundig gesprekspartner en een oplossingsgerichte adviseur met oog voor alle belangen.

Wij werken voor een divers palet aan opdrachtgevers: architecten, ontwikkelaars, aannemers, (semi-)overheid, gezondheidszorginstellingen, woningcorporaties, VvE’s, horeca en het midden-, klein- en grootbedrijf.

Ons motto is ‘brandveiligheid begint bij ons!’ Doordat wij alle disciplines leveren, en daarmee als totaalleverancier van integrale brandveiligheid de hele cirkel rondmaken, kunnen wij onze klanten niet alleen bedienen met een brandveilig advies, maar ook de uitvoering en het onderhoud van alle brandveiligheidsmaatregelen verzorgen conform de eisen van de regelgeving en de verzekeraars.

Onze werkwijze

Op basis van de klantvraag stelt de directeur in samenspraak met de projectleider een offerte op. Bij een positieve reactie gaat de projectleider vervolgens, afhankelijk van de aard en omvang van het project, een projectteam van adviseurs en medewerkers samenstellen en nadere afspraken maken met betrekking tot de planning en te hanteren uitgangspunten.

De projectleider zal gedurende het gehele traject fungeren als aanspreekpunt en contactpersoon richting opdrachtgever en derden, zoals bijvoorbeeld de gemeente of brandweer. Na afloop van elk project zal er een evaluatie plaatsvinden. Hiervoor zal de kwaliteitsmedewerker telefonisch of schriftelijk een enquete uitvoeren met als doel tekortkomingen of verbeterpunten in kaart te brengen zodat wij hiermee onze organisatie en werkwijze kunnen verbeteren.

Wij helpen u graag met

Ontwerp & Advies

Al op de tekentafel zorgen wij voor een brandveilig gebouw. Wij ontwerpen bouwkundige, installatie-technische en organisatorische oplossingen die samen een optimaal en integraal geheel vormen. Maar ook een bestaand pand maken wij weer helemaal in orde op basis van een uitgebreide inspectie en doordachte keuzes conform de regelgeving en uw wensen.

Verkoop & Realisatie

Om ervoor te zorgen dat wat wij bedenken ook goed toegepast en uitgevoerd wordt, regelen wij tegenwoordig ook alle benodigde spullen, materialen en constructies op het gebied van brandveiligheid. Hierbij zorgen wij voor juiste samenhangende keuzes en een goede afstemming met de brandweer of gemeente.

Beheer & Onderhoud

Naast het bedenken en aanbrengen van de noodzakelijke brandveiligheidsvoorzieningen verzorgen wij ook het beheer en onderhoud hiervan. Zo verzeker u zich ervan dat deze cruciale onderdelen van uw gebouw in goede staat blijven en zullen functioneren wanneer het nodig is.

Bezoekadres Zuid-Holland

Weg en Bos 92
2661 GX Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen

Copyright © 2022 Buro-Brandpreventie. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians