Skip to main content

Event: Intersec Dubai 2023

02 februari 2023
Event: Intersec Dubai 2023

Om onze kennis op peil te houden bezoeken onze medewerkers regelmatig beurzen en congressen. Deze keer zijn we naar Dubai gegaan voor de Intersec 2023, een grote (fire-)safety & security beurs die eindelijk na 3 jaar weer gehouden kon worden.

Onze insteek was om te kijken wat er in de rest van de wereld gebeurt qua ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid. Op zich was het goed om te zien dat wij hier in Nederland niet achterlopen qua kennis of producten. Wat opviel was dat daar de markt voor sprinklers en wartermist erg groot is.

 Maar ja, wat verwacht je ook op de plek waar het hoogste gebouw van de wereld staat! Naast standhouders uit de regio waren er ook diverse Amerikaanse, Britse, Duitse en Chinese deelnemers aan deze internationale beurs. En Dubai zou Dubai niet zijn als we geen gouden brandblussers konden zien op deze beurs. Helaas moeten deze in Nederland rood zijn, anders zouden we deze direct importeren ;-)

 Kortom, het was een zeer interessant beursbezoek die we hebben kunnen afwisselen met leuke plekken die we daarnaast nog hebben kunnen bezoeken, waaronder de Burj Khalifa. Al met al een geslaagd event.

 Wil je ook leuke beurzen en congressen bezoeken? We hebben nog wat openstaande vacatures, dus solliciteer en wellicht zit jij de volgende keer in het buitenland voor je werk!

 

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen