Skip to main content

Jarig!

01 juli 2020
Jarig!

Buro-Brandpreventie bestaat alweer 10 jaar! Op 1 juli 2010 heeft Tim van Eijsden het bedrijf officieel opgericht. Eigenlijk bestaat het al veel langer, want feitelijk zijn enkel de advieswerkzaamheden op het gebied van brandveiligheid van zijn andere bedrijf Architechniek (opgericht op 1 december 2001!) onder een andere naam ondergebracht in een aparte entiteit. Daarnaast is Tim al sinds 1993 bezig met brandveiligheid en het bouwbesluit. We kunnen dus met recht zeggen dat we een jong bedrijf zijn met decennialange ervaring!

‘De keuze om met brandveiligheid als specialisme apart verder te gaan, is een juiste gebleken’, aldus Tim van Eijsden. ‘Momenteel werken we met een leuk team van zeer deskundige en ervaren mensen aan heel veel mooie grote en kleine projecten voor allerlei soorten en maten opdrachtgevers. Van de grootste vastgoedeigenaren van Nederland, zoals het Rijksvastgoedbedrijf en de Politie, tot de architect om de hoek die een bijzonder woonhuis heeft ontworpen in de provincie. Dat afwisselende maakt dat elke werkdag hier bij Buro-Brandpreventie een leuke dag is!’

Door alle omstandigheden zal jubileum niet groots gevierd worden helaas, maar we proberen er wel op andere manieren iets leuks mee te doen. Hierbij willen we al onze opdrachtgevers nogmaals expliciet bedanken voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking al die jaren!

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen