Skip to main content

Nieuwe dienst: Opleiding & Training

02 november 2023
Nieuwe dienst: Opleiding & Training

Bij Buro-Brandpreventie is het onze missie om voor onze klanten een (merk)onafhankelijke totaalleverancier zijn op het gebied van brandveiligheid. Al jaren doen we dit middels onze 3 diensten ‘ontwerp & advies’, ‘verkoop & realisatie’ en ‘beheer & onderhoud’. Dit is in de afgelopen jaren zo gegroeid op basis van de klantvragen die we kregen en hoewel we hiermee behoorlijk afwijken van wat gebruikelijk is in de markt is dit zeer succesvol gebleken. In 4 jaar tijd zijn we hierdoor in projecten en omzet meer dan verdrievoudigd!

Hiermee kunnen we in principe vanuit onze vestigingen in Bergschenhoek en Diemen door heel Nederland alles op het gebied van brandveiligheid leveren aan onze klanten. Echter de afgelopen tijd kwamen er toch ook vragen bij ons of we niet ook een cursus of training konden geven bij onze klanten naar aanleiding van onze adviezen. En dus hebben we dit onderzocht en de conclusie was dat wij een nieuwe dienst moesten gaan opzetten: ‘opleiding & training’. En hier zijn we dan ook per 1 november j.l. officieel mee gestart!

Dus vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor opleidingen en trainingen op het gebied van brandveiligheid in de breedste zin van het woord. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de jaarlijkse BHV-cursus of een ontruimingsoefening (desgewenst met Lotus-slachtoffers, rookmachine en digitale brandblusser-oefenset), maar ook de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties (BBMI) of een praktische oefenmiddag Bouwbesluit/BBL. Alles wat wij geven zal maatwerk zijn, omdat geen enkele organisatie hetzelfde is. Zo kan alles in het Nederlands of Engels gegeven worden. Daarnaast geven wij in principe alles in-company -lekker makkelijk gewoon bij u op de zaak- waarbij u niet per persoon afrekent, maar op basis van de bestede tijd. Vinden wij namelijk wel zo netjes en eerlijk. U moet dan wel zelf een ruimte ter beschikking stellen en voor koffie/thee en lunch zorgen ;-)

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ‘opleiding en training’? Neem dan contact op met Tim van Eijsden via info@buro-brandpreventie.nl of 085-1302664.

Buro-Brandpreventie Opleiding en Training

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen