Skip to main content

Nieuws: Fluor-vrije Brandblusser

01 juli 2024
Nieuws: Fluor-vrije Brandblusser

Goed nieuws! Sinds kort hebben wij ons eigen merk brandblussers, en deze schuimblussers bevatten geen fluor-houdend schuim. Dus veilig en duurzaam!

Doordat we deze in eigen beheer laten produceren kunnen we ook goedkoper dan de concurrent aanbieden, temeer daar dit voor ons de standaard vanaf nu is (in plaats van de dure ‘duur’zame uitzondering….).

De 6 liter schuimblussers zijn van het type ‘permanente druk’, en daarmee dus ook veel goedkoper in onderhoud. Doordat de kwaliteit van brandblussers dusdanig hoog is, hoeft deze ook niet elk jaar meer gecontroleerd te worden, maar mag dit om het jaar vanuit de regelgeving. Ook hiermee zijn we gelijk weer vaak de helft goedkoper dan de concurrent.

Dus bent u op zoek naar een deskundige partij voor het leveren en onderhouden van uw blusmiddelen, die met eerlijke prijzen en onderhoudstermijnen werkt en u echt adviseert in plaats alleen maar verkoopt, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Grote kans dat we u ook adviseren om te besparen op onnodige kosten, zonder in te leveren aan brandveiligheid.

Wij zijn te bereiken op 085-1302664 of via info@buro-brandpreventie.nl

buro-brandpreventie fluor vrije brandblusser

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen