Skip to main content

Project: Chinese kerk Rotterdam

14 juni 2023
Project: Chinese kerk Rotterdam

Voor René Onsia van Onsia Architectuur uit Rotterdam hebben wij naar de gewenste uitbreiding van de Chinese Kerk op Katendrecht gekeken naar de (on)mogelijkheden op het gebied van brandveiligheid. Hierbij lag de focus op de brandcompartimentering en de vluchtroutes. Door in een vroeg stadium betrokken te worden bij de eerste opzet van de verbouwplannen kunnen wij meedenken met de meest optimale oplossing qua kosten zodat er vooraf een goede inschatting gemaakt kan worden van de haalbaarheid van de plannen. Hierbij wordt er door meerdere adviseurs in samenwerking met de architect gekeken naar o.a. de brandveiligheid, constructies, bouwfysica en bruikbaarheid.

Voor dit project hebben we eerst de archiefgegevens bestudeerd om het rechtens verkregen nivo te bepalen. Vervolgens hebben we op locatie uitgezocht of de aanwezige situatie overeenkomt met de tekeningen. Daarna is samen met de architect en de gebruikers gekeken naar de diverse opties inclusief voor- en nadelen. Dit heeft geresulteerd in een gedegen haalbaarheidsonderzoek wat is voorgelegd aan de opdrachtgever.

Wilt u ook weten of uw verbouwplannen mogelijk zijn en wat de eventuele consequenties zijn op het gebied van brandveiligheid? Bel of mail ons op 085-1302664 of info@buro-brandpreventie.nl

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen