Skip to main content

Project: Nieuwbouw Rotsoord Utrecht

10 oktober 2024
Project: Nieuwbouw Rotsoord Utrecht

Voor een woningbouwproject in Utrecht heeft Buro-Brandpreventie een uitgebreid brandveiligheidsadvies voor deze nieuwbouw geleverd, in opdracht van Het Bouwadvies uit Rotterdam. Dit advies omvatte o.a. een plantoetsing en brandoverslagberekeningen, waarbij elk aspect van het ontwerp zorgvuldig werd getoetst aan de geldende bouwregelgeving. Door nauw samen te werken met architectenbureau Kroner, hebben we diverse (kleine) aanpassingen in het ontwerp doorgevoerd. Deze aanpassingen waren noodzakelijk om te voldoen aan de eisen vanuit de bouwregelgeving en vormden een essentieel onderdeel voor de goedkeuring van de aanvraag voor de bouwvergunning. Dankzij onze grondige aanpak is de veiligheid van de toekomstige bewoners gewaarborgd en voldoet het project aan alle wettelijke vereisten.

Door onze deskundigheid en op maat gemaakte adviezen dragen wij dagelijks bij aan een brandveiliger Nederland. Elk project waaraan wij werken, zorgt ervoor dat gebouwen niet alleen specifiek voldoen aan de regelgeving, maar ook bijdragen aan de veiligheid van mensen en hun omgeving in het algemeen.

Wil je als architect, adviseur of projectmanager weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen op het gebied van brandveiligheid? Neem dan eens een kijkje op onze website www.brandveiligheidbegintbijons.nl  of neem direct contact op via info@buro-brandpreventie.nl of 085-1302664.
Graag komen we een keer bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

nieuwbouw-rotsoord-utrecht

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen