Skip to main content

Project: Optima Forma controle blusmiddelen

25 mei 2023
Project: Optima Forma controle blusmiddelen

Veel klanten maken al vele jaren gebruik van onze diensten. Zo ook Optima Forma Fitness uit Krimpen aan de Lek. Voor hen verzorgen we elk jaar de verplichte periodieke controle van de brandslanghaspels. Ook dit jaar zijn alle blusmiddelen in hun bedrijfspand en magazijn weer gecontroleerd door ons. Na de controle leveren wij gelijk via onze app een logboek op, waarmee zij dan richting de brandweer of verzekering kunnen aantonen dat er aan de eisen wordt voldaan.

 Leuk detail is dat Optima Forma Fitness net als Buro-Brandpreventie sponsor is bij Sparta Rotterdam, waar we dus ook de blusmiddelen controleren. Via dit netwerk hebben we al vele nieuwe klanten mogen verwelkomen, die net als Sparta ook op zoek zijn naar een goede, onafhankelijke en eerlijke totaalleverancier die niet alleen adviseert, maar ook levert èn onderhoudt. Zo maken (èn houden) we Nederland elke dag een stukje brandveiliger!

 Ook op zoek naar een no-nonsens partij voor de brandveiligheid van uw bedrijfspand? Bel of mail ons op 085-1302664 of info@buro-brandpreventie.nl

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen