Skip to main content

Project: Rauw CC Rotterdam

12 juni 2024
Project: Rauw CC Rotterdam

Wij werken sinds 2010 voor verschillende opdrachtgevers waarvan veel een terugkerende ‘vaste’ klant zijn. Zo ook RAUWcc uit Rotterdam, een creative agency die o.a. de eerste digitale influencer op basis van AI heeft bedacht en ontwikkeld!  Deze keer hebben we weer de periodieke controle van de blusmiddelen mogen doen in hun nieuwe kantoor aan de Kratonkade.

Voorafgaand daaraan zijn we eerst langs geweest voor een inventarisatie. Hieruit kwam naar voren dat het wenselijk was om een extra brandblusser te plaatsen zodat men in geval van een brand ook snel en adequaat kan handelen. Ook hebben we een extra rookmelder geadviseerd in de audiovisuele studio waar veel apparatuur staat, om zo door tijdige ontdekking bij brand meer schade te voorkomen of in ieder geval sneller te kunnen vluchten voordat de brand- en rookontwikkeling te groot zou worden.

Ook hierbij zijn we, net als RAUWcc, full-service en hebben we alles geleverd, aangebracht en compleet met logboek opgeleverd. Zo maken wij elke dag Nederland een stukje brandveiliger als merkonafhankelijke totaalleverancier en integrale dienstverlener!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van brandveiligheid en BHV?  Neem dan eens een kijkje op onze website www.brandveiligheidbegintbijons.nl  en bel of mail ons daarna via info@buro-brandpreventie.nl of 085-1302664. Graag komen we een keer bij jullie langs voor een gratis quickscan!

rauw CC Rotterdam

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen