Skip to main content

Project: Subdued Amsterdam

22 mei 2024
Project: Subdued Amsterdam

Wie kent de Kalverstraat niet? Een drukke winkelstraat in hartje Amsterdam met veel prachtige monumenten vlakbij het Paleis op de Dam. Hier heeft onze business-unit ‘Verkoop & Realisatie’ vanuit vestiging Diemen een paar weken geleden een heel mooi project opgeleverd.

In de nieuwe winkel van Subdued, een hippe Italiaanse modeketen, is in 1 dag(!) een volledig draadloze brandmeldinstallatie conform NEN2535/EN54 aangebracht. Omdat dit pand een monument is, en de winkelinrichting al helemaal klaar en afgewerkt was, was deze draadloze installatie de perfecte oplossing. Zeker gezien de beperkte laad- en losruimte en de hoge kosten voor parkeren op locatie is dit niet alleen de snelste, maar ook zeker de goedkoopste oplossing!

Leuk weetje: omdat het plafond van de winkel op 5 meter hoogte zit, hebben we in samenwerking met onze business-partner MSR Verhuur uit Ridderkerk, de kleinste electrische schaarhoogwerker via de voordeur naar binnen gereden om zo binnen 2 uur de klus te klaren. En dit alles ook nog voor openingstijd van de winkel. Een project dus waar we met recht trots op zijn!

Wilt u meer weten over onze slimme brandveiligheidsoplossingen en -producten, of wat we nog meer doen op het gebied van brandveiligheid als landelijk werkende merk-onafhankelijk totaalleverancier? Neem dan contact op met Tim van Eijsden via 085-1302664 of info@buro-brandpreventie.nl

Subdued Amsterdam

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen