Skip to main content

Specialisatie: Horeca

25 januari 2023
Specialisatie: Horeca

Horeca is één van de markten waarin Buro-Brandpreventie is gespecialiseerd. Voor deze veelzijdige opdrachtgevers verzorgen wij diverse werkzaamheden op het gebied van brandveiligheid. Zo adviseren en ontwerpen wij voor hotels de brandmeldinstallatie, waarbij we dan het Programma van Eisen schrijven en de projectering opstellen, waarna we de uitvoering desgewenst ook voor onze rekening nemen.

Voor restaurants en café’s verzorgen we de omgevingsvergunningen en de gebruiksmeldingen voor het brandveilig gebruik. Waarbij we ook kijken naar de vluchtroutes en de opvang- en doorstroomcapaciteit. En leveren (èn onderhouden) we de brandblussers, noodverlichting en vluchtroute-aanduidingen. Maar ook schrijven we voor deze bedrijven de ontruimingsplannen conform NEN8112 en tekenen we, indien gewenst, ook de vluchtwegplattegronden.

Tegenwoordig helpen we op verzoek in het verlengde hiervan ook met het opzetten van de BHV-organisatie en verzorgen we eveneens de verplichte opleidingen en oefeningen op dit vakgebied. Zo zorgen wij ervoor dat de Nederlandse horeca brandveilig is!

Heeft u een horeca-bedrijf en bent u op zoek naar een (merk-)onafhankelijke adviseur en totaalleverancier op het gebied van brandveiligheid? Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
085-1302664 / info@buro-brandpreventie.nl

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen