Skip to main content

Referenties

Sinds onze oprichting in 2010 hebben we mooie projecten voor uiteenlopende opdrachtgever mogen uitvoeren. Hierbij een visueel overzicht van onze opdrachtgevers uit de afgelopen jaren.

De door ons uitgevoerde werkzaamheden voor deze opdrachtgevers variëren van een eenvoudig advies tot een volledige levering en uitvoering van alle brandveiligheidsvoorzieningen. Dit kunnen zowel bouwkundige, installatietechnische als organisatorische oplossingen zijn (de zgn. BIO-maatregelen). Ook verzorgen wij voor veel opdrachtgevers aansluitend het onderhoud inclusief periodieke inspecties van deze voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan de jaarlijkse controle van brandslanghaspels conform NEN-EN 671-3 of de 2-jaarlijkse inspectie van de brandblussers overeenkomstig NEN 2559. Maar ook noodverlichting, vluchtroute-aanduidingen, droge blusleidingen, brandmeldinstallaties, vuchtwegplattegronden en ontruimingsplannen.

Tegenwoordig verzorgen wij op verzoek ook bedrijfstrainingen en presentaties. Daarnaast heeft detachering van brandpreventie-deskundigen bij met name overheidsinstellingen een grote vlucht genomen.

Bent u geïeresseerd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen