Skip to main content

Wat we doen

Wij ontwerpen, maken en houden uw gebouw brandveilig.

Onze diensten

Buro-Brandpreventie wil een totaalleverancier van integrale brandveiligheid zijn, waarbij alle BIO-maatregelen (Bouwkundig / Installatietechnisch / Organisatorisch) optimaal op elkaar afgestemd zijn. Dit doen we door niet alleen advies te geven, maar ook door desgewenst de uitvoering te realiseren en adequaat beheer uit te voeren zodat alle brandveiligheidvoorzieningen goed onderhouden blijven en dus gegarandeerd functioneren als het nodig is.

Op deze wijze onderscheiden wij ons van de rest van de markt, waar veel (kleine) partijen zich maar focussen op 1 onderdeel en zo niet altijd de samenhang overzien en behouden. Door onze jarenlang ervaring, gecombineerd met de brede kennis van onze medewerkers die ze hebben opgedaan bij diverse opleidingen en trainingen, kunnen wij uw organisatie altijd voorzien van een passende oplossing. Wij verkopen namelijk brandveiligheid en voor de één is dat een brandblusser, en voor de ander een nieuwe brandscheiding met brandwerende doorvoeren. Of een brandmeldinstallatie. Of een sprinkler. Of slechts een aangepaste gebruiksvergunning of ontruimingsplan.

Kortom, met maatwerk, zoals gelijkwaardige oplossingen en merk-onafhankelijke keuzes, zullen we u van eerlijke offertes voorzien zodat u uiteindelijk kan bepalen wat het gaat kosten. Want wij geloven in samenwerking en daardoor langdurige relaties met onze klanten en partners.

Ontwerp & Advies

Al op de tekentafel zorgen wij voor een brandveilig gebouw. Wij ontwerpen bouwkundige, installatie-technische en organisatorische oplossingen die samen een optimaal en integraal geheel vormen. Maar ook een bestaand pand maken wij weer helemaal in orde op basis van een uitgebreide inspectie en doordachte keuzes conform de regelgeving en uw wensen.

Verkoop & Realisatie

Om ervoor te zorgen dat wat wij bedenken ook goed toegepast en uitgevoerd wordt, regelen wij tegenwoordig ook alle benodigde spullen, materialen en constructies op het gebied van brandveiligheid. Hierbij zorgen wij voor juiste samenhangende keuzes en een goede afstemming met de brandweer of gemeente.

Beheer & Onderhoud

Naast het bedenken en aanbrengen van de noodzakelijke brandveiligheidsvoorzieningen verzorgen wij ook het beheer en onderhoud hiervan. Zo verzeker u zich ervan dat deze cruciale onderdelen van uw gebouw in goede staat blijven en zullen functioneren wanneer het nodig is.

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen