Skip to main content

Verkoop & Realisatie

Wij helpen u met de uitvoering van de benodigde brandveiligheidsmaatregelen.

Verkoop

Sinds 2018 zijn we op verzoek van diverse klanten gestart met het leveren van diverse brandveiligheidsvoorzieningen zoals brandblussers en brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Ook hier kijken we naar de meest geschikte toepassingen die soms niet standaard zijn. 

Zo leveren we onderhoudsvrije kunststof brandblussers waarvan het blusmiddel 10 jaar meegaat (i.p.v. de gebruikelijke 5 jaar) en hebben we een draadloze (hand)brandmelder met ingebouwde slow-whoop in ons assortiment die uitermate geschikt is voor tijdelijke voorzieningen (denk aan een verbouwing van een monument of tijdens het vervangen van de brandmeldinstallatie). Veel van dit soort producten halen we ook uit het buitenland, waar een veel grotere en verder ontwikkelde markt is op het gebied van brandveiligheid.

Naast verkoop kunnen we desgewenst ook verhuur of lease van brandveiligheidsmiddelen faciliteren. Vaak combineren we dit met onderhoud onder het motto: ‘fire-safety as a service’. Voor een vast (laag) bedrag per maand bent u dan helemaal voorzien en ontzorgd op het gebied van brandveiligheid. Ook hier vliegen we dit integraal aan en leveren we bijvoorbeeld dan ook het ontruimingsplan en de vluchtwegplattegronden. En speciaal voor BHV-oefeningen verhuren we een digitaal lasergestuurd brandblus-oefensysteem, zodat u in uw eigen gebouw realistisch (met rook indien gewenst!) kunt trainen.

Realisatie

Omdat wij hebben gemerkt dat de markt op het gebied van uitvoering behoorlijk is gesegregeerd in diverse (kleine) partijen die elk enkel hun eigen onderdeel verzorgen, hebben we gemeend ook de uitvoering te moeten faciliteren zodat de door ons geadviseerde integrale oplossingen in 1x goed en compleet gerealiseerd worden.

Naast het zelf uitvoeren van de werkzaamheden met onze eigen mensen en zorgvuldig geselecteerde partners, kunnen wij ook de uitvoering voor u regisseren en u als opdrachtgever helpen met de aansturing, begeleiding en controle. Door onze theoretische kennis en goede contacten met het bevoegd gezag, zorgen wij voor een soepel proces inclusief alle goedkeuringen door gemeente of brandweer.

Een kleine greep uit de meest voorkomende werkzaamheden die wij verzorgen: maken brandscheidingen inclusief stalen of houten puien, leveren en aanbrengen brandwerend glas, plaatsen brandkleppen en brandwerende doorvoeren, leveren en aanbrengen brandmeldinstallatie, ontruimingsalarminstallatie, vluchtroute-aanduidingen, noodverlichting (de- en centraal) en desgewenst ook (woning)sprinkler- of (mobiele) watermistinstallaties.

Wij helpen u ook graag met


Ontwerp & Advies

Al op de tekentafel zorgen wij voor een brandveilig gebouw. Wij ontwerpen bouwkundige, installatietechnische en organisatorische oplossingen die samen een optimaal en integraal geheel vormen. Maar ook een bestaand pand maken wij weer helemaal in orde op basis van een uitgebreide inspectie en doordachte keuzes conform de regelgeving en uw wensen. 

Beheer & Onderhoud

Naast het bedenken en aanbrengen van de noodzakelijke brandveiligheidsvoorzieningen verzorgen wij ook het beheer en onderhoud hiervan. Zo verzeker u zich ervan dat deze cruciale onderdelen van uw gebouw in goede staat blijven en zullen functioneren wanneer het nodig is.

Projecten

Rijksvastgoedbedrijf

Politie

Erasmus MC

MFA Vlechtwerk

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen