Skip to main content

Werken bij Buro-Brandpreventie

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een bouwkundig adviseur brandveiligheid en op zoek naar uitdagend werk met gezonde werk-privébalans?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Momenteel hebben we de volgende vacatures open staan:

Bouwkundig adviseur brandveiligheid

• € 2.474,- tot € 5.141,- per maand
• 24 tot 32 uur per week
• Flexibele indeling werkweek
• Laptop en telefoon van de zaak
• Regio Rotterdam

Waarom werken bij Buro-Brandpreventie?

Naast gezellige collega’s, uitdagend werk, ons nieuwe kantoor en een volledig uitgeruste werkplek zijn er meer reden om ons team te komen versterken:

 • Elke dag is anders.

  De ene dag sta je op de bouwplaats bij een nieuwbouwproject, de volgende dag bezoek je een monumentaal pand of zoek je in de archieven. Je werkt voor eredivisieclubs en de politie, voor vliegvelden, ziekenhuizen, supermarkten en nog veel meer organisaties. Je werkt met diverse opdrachtgevers zoals architecten, facility managers en bestuursvoorzitters en je houdt je bezig met advies, maar ook met ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud.

 • Een gezonde werk-privébalans passend bij 2024.

  We snappen dat er meer in het leven is dan werken. Daarom vinden we het niet meer van deze tijd dat je vrij moet vragen voor een doktersbezoek, ziek kind of speciaal familiemoment. Aan je tijd uitzitten tot het 5 uur is, hebben we helemaal een hekel. We geloven in flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid. Thuiswerken, later beginnen of eerder naar huis? Geen probleem, als je werk maar op tijd afkomt. Bij ons is 32 uur in principe full-time en een werkdag begint wanneer je wegrijdt, niet pas op locatie.

 • Ruimte voor ontwikkeling.

  Wie wil leren, heeft bij ons veel mogelijkheden. We vinden professionele groei belangrijk. Daarom geven we veel ruimte voor het volgen van cursussen en trainingen. We verwachten dat je zelfstandig kan werken en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheden, maar we zorgen dat je hierbij goed wordt begeleid. Eigen inbreng en initiatieven waarderen we enorm. Ook wie wil doorgroeien zit goed bij ons. De afgelopen jaren zijn we veel gegroeid en we verwachten de komende jaren flink verder uit te breiden.

 • Verder kijken dan de standaard regelgeving.

  Kies je voor Buro-Brandpreventie, dan kies je voor uitdaging. We zijn niet van de standaardoplossingen en de makkelijkste weg, maar zoeken altijd naar passende oplossingen die voldoen aan de wet- en regelgeving. Hierbij zoeken we vaak de lijntjes op.

Dit zijn wij

Buro-Brandpreventie BV is een technische dienstverlener die 13 jaar geleden is opgericht. Momenteel werken we met ca. 15 mensen verdeeld over 2 vestigingen (Diemen in Noord-Holland en Bergschenhoek in Zuid-Holland) aan zeer uiteenlopende projecten op het gebied van brandveiligheid

De operationele bedrijfsvoering bestaat uit de afdelingen ‘Ontwerp & Advies’, ‘Verkoop & Realisatie’ en ‘Beheer & Onderhoud’, waardoor we één van de weinige merkonafhankelijke totaalleveranciers op het gebied van brandveiligheid zijn. Onze operationele activiteiten worden ondersteund door 3 collega’s die de marketing, sales, administratie en het facilitaire deel voor hun rekening nemen.

Meer weten over onze werkzaamheden? Hier lees je over de transformatie van de Heilig Hartkerk in Schiedam en het toetsen van de verbouwplannen van een voormalig politiebureau.

Heb je vragen? Bel gerust met Tim. Hij kan je alles vertellen over hoe het is om te werken bij Buro-Brandpreventie en over de vacatures. Ook ben je van harte welkom voor een rondleiding en kennismaking bij ons op kantoor.

Onze referenties

Bezoekadres Zuid-Holland

Randweg-West 1
2662 ER Bergschenhoek

Bezoekadres Noord-Holland

Arent Krijtsstraat 36
1111 AM Diemen